google4d18f910fe543f87.html

Pressemelding


Sang- og musikkmøte i Evangeliehuset, Egersund Arena

lørdag 2. juni 2018 kl. 17.00


Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) arrangerer et nytt stort sang- og musikkmøte 
lørdag 2. juni kl. 17.00 i Egersund Arena –
det andre i rekken dette jubileumsåret (20 år) for ESIS – og det 46. totalt. Høsten 2016 hadde vi et lignende arrangement på samme sted – som samlet «fulle hus» og ble meget vellykket! I likhet med den gangen har en lokal komite sammen med medl. fra ESIS egen stab forberedt dette arrangementet i lengre tid. Forventningene er minst like store denne gangen! 


Hele 9 dyktige sanggrupper/sangere – noen med egne instrument/egne musikere - skal delta med 3-4 sanger hver. Noen har vært med ved tidligere arrangement, og noen er nye i denne sammenhengen: Egersund Musikklag, Odd Bergum, Curt Jr. og Roland (begge svensk), familien Van Gooswilligen, Anita Johanne Kristensen, Rett Kurs, Flekkerøyguttene, Edgar Paulsen, Mannsdominans og Zeljco Djerdj/Per Bjarne Audenby (instrumental).

Faste musikere: Musikalsk leder Johnny Verdal (keyboard), Jahn Arild Verdal (trommer), Kai Eric Skaar (steelgitar), Arnt Haddeland (bass) og Torkel Haddeland (el.gitar).


Roland Lundgren holder kveldens andakt, og det blir intervju med Odd Bergum.


ESIS er en ideell stiftelse som startet opp i Kristiansand for 20 år siden av fire etablerte kristne sanggrupper i nært samarbeid med Bladet Evangelisten. Målsettingen har vært å ta vare på den evangelisk forkynnende sangskatten fra ”bedehusland” gjennom store sangmøter og DVD-opptak rundt om i Sør-Norge – noen ganger et par tusen mennesker -– fra svenskegrensen i øst til Vestlandet. Sangene som synges er født i vekkelser og har gitt næring til åndelig liv i generasjoner, og en ønsker å oppmuntre og inspirere til fornyelse på samme grunnlag gjennom disse samlingene og spre det gjennom tusenvis av DVD-er utover det ganske land! Budskapet er absolutt det viktigste. Derfor må musikken være tilpasset dette – og ikke omvendt! Etter hvert har dette gitt «knoppskyting» til lignende arr.ment flere steder i landet. Tekstene som benyttes, er utelukkende på norsk, eventuelt svensk.


Arrangementet i Egersund er det 46. i rekken av slike større sang- og musikkmøter.

Sangkvelden starter kl. 17.00 og avsluttes ca. kl. 21.30 - med innlagt 45 min. pause hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør. Egersund Arena er et flott lokale med egen stor kafeteria, som vil være åpen fra kl. 14.00.


Det vil bli tatt inngangspenger på 200 kr for å dekke de faste kostnadene som følger med et slikt storarrangement. Dermed vil kollekten som tas opp, prioriteres og fordeles på viktige oppgaver innen misjon og evangelisering. 


Sett av kvelden og få andre med deg til en stor og minnerik sang- og musikkopplevelse  -med et flott innhold og et sterkt budskap!

Søndag 3. juni blir det møter flg. steder: Evangeliehuset, Egersund Bedehus, Frelsesarmeen og Egersund kirke med fortrinnsvis sangere/talere fra sangmøtet lørdag kveld – alle steder kl. 11.00.

Se annonser i lokalaviser og den kristne dagspresse når arrangementet nærmer seg!

Se vår hjemmeside www.evangeliskesangerisor.no for mer informasjon.web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016