google4d18f910fe543f87.html

Synnøve Aanensen

thumb Synnøve Aanensen 2 1024


Synnøve Aanensen

Synnøve Aanensen fra Karmøy –  er allerede å regne som veteran innen norsk kristen musikk. Hun har gjennom  årene hatt utallige konserter og deltatt på ulike festivaler og stevner både i Norge og utlandet.

Sine musikalske røtter har hun I countrymusikken og salmer, og da hun ga ut country/roots albumet “A beautiful life”  vekket det stor interesse for hennes musikk også I det profane miljøet.  

I 2002 -2003 gav Synnøve ut 2 CD utgivelser med tekster av sin avdøde far Arthur Aanensen . Med disse tekstene sang hun seg inn I hjertene til folket med en ekthet og nærhet  som idag er blitt hennes varemerke.

Synnøve har for det meste egne konserter  og er også lovsangsleder I menigheten. Hun har  vært oppvarmingsartist for  bl.a Lynda Randle og sunget duett med Jessy Dixon. 

Synnøve har vært I USA ved flere anledninger og en av turneene sommeren 2010 var hun og søsteren Solfrid Brekkå  invitert av Chuck Bundrant og Kaare Ness til å holde  20 konserter I Alaska på fabrikkene til Trident Seafoods og I kirkene.

Du kan lytte til musikken hennes på www.saanensen.no 
og på youtube: http://youtu.be/PbAoxU3jYl4   http://youtu.be/GUZvMT3w9-M

web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016