google4d18f910fe543f87.html

Jørpeland vinteren 2018


Klippen, Jørpeland lørdag 27. januar 2018

Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) er i full gang med planlegging av nytt stort sang- og musikkmøte lørdag 27.januar 2018 kl. 17.00 i Klippen, Jørpeland med en rekke deltagere. 
Jørpeland er tettsted og administrasjonssenter i Strand kommune, Rogaland i Ryfylke rett øst for Stavenger. Jørpeland ligger ved munningen av Jørpelandselva i Idsefjorden, en arm av Boknafjorden.
En trekke menigheter og organisasjoner står bak dette fellesarrangementet i ESIS-regi.

Som vanlig blir det både appell og intervju. Arrangementet starter kl. 17.00 og avsluttes ca. 21.00 - innlagt en snau times pause – hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør.

Radiojingle for sangmøtet i Jørpeland kan du lytte til her:


Deltagerliste og bilder finner du her

Pressemelding finner du her

Veibeskrivelse og bilder finner du her

Kart finner du her

Overnattingsopplysninger finner du her

Parkeringsmuligheter finner du her

Plakat finner du her

Program finner du her

Hovedkomitéen 
En lokal komité (HK) forbereder de mange praktiske sidene ved dette storarrangementet.  

Vi håper at folk møter villig fram fra hele regionen og fyller Klippen i Jørpeland denne kvelden. Dette er alltid en stor begivenhet, og vi håper at forsamlingene kan ta dette inn i sine planer for våren 2018. Be for dette og vær med å gjøre det godt kjent!

Det blir også denne gangen lagt opp til inngangspenger som skal benyttes til dekning av de faste utgiftene, mens kollekten går til bibelspredning og radioarbeid. Det vil imidlertid være gratis inngang for barn.web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016