google4d18f910fe543f87.html

Jørpeland vinteren 2018


Klippen, Jørpeland lørdag 27. januar 2018

Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) er i full gang med planlegging av nytt stort sang- og musikkmøte lørdag 27.januar 2018 kl. 17.00 i Klippen, Jørpeland med en rekke deltagere. 
Jørpeland er tettsted og administrasjonssenter i Strand kommune, Rogaland i Ryfylke rett øst for Stavenger. Jørpeland ligger ved munningen av Jørpelandselva i Idsefjorden, en arm av Boknafjorden.
En trekke menigheter og organisasjoner står bak dette fellesarrangementet i ESIS-regi.

Som vanlig blir det både appell og intervju. Arrangementet starter kl. 17.00 og avsluttes ca. 21.00 - innlagt en snau times pause – hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør.


Deltagerliste og bilder finner du her

Pressemelding kommer her

Hovedkomitéen 

Veibeskrivelse og bilder finner du her

Kart finner du her

Overnattingsopplysninger kommer her

Parkeringsmuligheter kommer her

Plakat kommer her

Program kommer her
En lokal komité (HK) forbereder de mange praktiske sidene ved dette storarrangementet.  

Vi håper at folk møter villig fram fra hele regionen og fyller Klippen i Jørpeland denne kvelden. Dette er alltid en stor begivenhet, og vi håper at forsamlingene kan ta dette inn i sine planer for våren 2018. Be for dette og vær med å gjøre det godt kjent!

Det blir også denne gangen lagt opp til inngangspenger som skal benyttes til dekning av de faste utgiftene, mens kollekten går til bibelspredning og radioarbeid. Det vil imidlertid være gratis inngang for barn.web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016