google4d18f910fe543f87.html

Referat

Tilbake til oversikten

ESIS med studioopptak hos TV Visjon Norge 

Høy kvalitet og sterk atmosfære!

P1060864

I ca. ett år har Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) forberedt et stort TV-opptak i ”store studio” hos TV Visjon Norge i Drammen. Innspillingen skjedde lørdag 12. oktober kl. 17.00 med 9 forskjellige sanggrupper/aktører.

DSC_0506 DSC_0497DSC_0469 P1060885

Da det ikke var mer enn 350 sitteplasser i salen, ble det på forhånd annonsert påmelding for «reservasjon av seteplasser». Dette skulle imidlertid vise seg å skape så stor usikkerhet at mange lot være å komme. Likevel ble det etter hvert ganske bra med tilhørere, og alle fikk en uforglemmelig sangkveld! Det var høy kvalitet over sang- og musikkprestasjonene, og en sterk åndsatmosfære hvilte over hele samværet. Så vel Mikael Järlestrand (Sverige) som de forskjellige sangerne fra Sørlandet med Flekkerøy Sangkamerater og Odd Bergum i spissen innfridde fullt ut! Det samme gjorde også Frikstad Musikkor, Ann Kristin Eikeland m/band, og ”nykommerne” (i ESIS-sammenheng) Mette og Roger Sørensen og Unni Bakken/Janne Røinås m/venner
14- åringen
Kristian Stedal Hannevik skapte begeistring også denne gangen med sin klokkeklare stemme og kvikke replikker. Fra Tønsberg kom Tormod Borgen Rogne og plystret seg inn i «alles hjerter» med sine tre utrolige fremføringer av kjente melodier. Husbandet med Johnny Verdal som musikalsk leder leverte - som så mange ganger tidligere - på topp! 
Møteleder
Per Nygard hadde et sterkt og gripende intervju med ”hjemmeværende” misjonær Egil Gammelsæter fra New Tribes Mission (NTM). Kollekten ble delt mellom NTM og ESIS sine andre prosjekt. Mikael Järlestrand sin appell var som vanlig sterk og direkte med en klar innbydelse til frelse i slutten av møtet. 
Selv for TV Visjon Norge var dette en virkelig storsatsing med betydelig teknisk utfordring – både opptak for TV og DVD/CD. Men det hele ble gjennomført ”knirkefritt”, og det er med stor glede og forventning vi ser frem overføringen
på TV Visjon Norge lørdag 9. 11. kl. 20. I god tid før jul vil også den doble DVD-en være i salg og kan allerede nå bestilles hos Bladet Evangelisten. En stor takk til VN for flott samarbeid og stor innsats – også med matsalg, mm. før og under arrangementet! 
Vi ber om at det hele må lykkes til ære og pris for Jesu navn!
Per Nygard. 

DSC_0454 DSC_0466 DSC_0436 DSC_0481DSC_0441 DSC_0475DSC_0488 P1060908
web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016