google4d18f910fe543f87.html

Egersund våren 2018


Egersund Arena (Evangeliehuset) lørdag 2. juni 2018

Evangeliehuset Egersund2

Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) er i full gang med planlegging av nytt stort sang- og musikkmøte lørdag 2.juni 2018 kl. 17.00. Dette er det andre av tre sangmøter som markerer 20-årsjubiletet til ESIS og det vil finne sted i Egersund Arena.
En trekke menigheter og organisasjoner står bak dette fellesarrangementet i ESIS-regi.

Som vanlig blir det både appell og intervju. Arrangementet starter kl. 17.00 og avsluttes ca. 21.00 - innlagt en snau times pause – hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør.


Deltagerliste og bilder finner du her

Pressemelding finner du her

Hovedkomitéen 

Veibeskrivelse og bilder finner du her

Kart finner du her

Overnattingsopplysninger finner du her

Parkeringsmuligheter finner du her

Plakat kommer her

Program finner du her
En lokal komité (HK) forbereder de mange praktiske sidene ved dette storarrangementet.  

Vi håper at folk møter villig fram fra hele regionen og fyller Egersund Arena denne kvelden. Dette er alltid en stor begivenhet, og vi håper at forsamlingene kan ta dette inn i sine planer for våren 2018. Be for dette og vær med å gjøre det godt kjent!

Det blir også denne gangen lagt opp til inngangspenger som skal benyttes til dekning av de faste utgiftene, mens kollekten går til bibelspredning og radioarbeid. Det vil imidlertid være gratis inngang for barn.web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016