google4d18f910fe543f87.html

Pressemelding


Stort evangelisk sang- og musikkmøte i Filadelfiakirken Sarpsborg, lørdag 3. juni 2023 kl. 17.00.


Evangeliske Sanger i Sør reiser østover og besøker Filadelfiakirken i Sarpsborg med sitt spesielle evangeliske sang- og musikkmøte. Da er det klart for det 54. store sang- og musikkmøte, som man må helt tilbake til 2002 for å finne et tilsvarende av i Østfold.

Dette er imidlertid første gang at ESIS besøker Sarpsborg med sitt sangmøtekonsept. I den praktiske og godt egnede møtesalen til Filadelfiamenigheten i Sarpsborg, der det er plass til 6-700 menneskser, forventer vi vil være ganske fullsatt denne kvelden!
Veien hit er godt beskrevet på vår hjemmeside, og selv om dette er midt i en by, så er det rikelig med parkeringsplasser i områdene rundt kirken.  For deg som har anledning til å stanse igjen til neste dag, er det en flott bobil/campingvognplass langs Glåma, bare litt over 2 km. unna Filadelfiakirken. Se mer info. om dette på vår hjemmeside.
http://www.evangeliskesangerisor.no/arrangementer/filadelfia-sarpsborgvaren/overnattingparkering.html#previous-photo

Hele 6 sanggrupper/sangere skal delta med 3-5 sanger hver. Noen har vært med ved tidligere arrangement, og noen er nye i denne sammenhengen:

Fra Sverige kommer Curt Jr. & Roland, fra Telemark kommer Berit og Arne Øystein Rambekk, og resten av sangerne kommer fra Østfold. Det er Arvid Nymoen, Hege Nordahl Bordevik, Country Comfort, og til slutt Greåker Frikirkes Mannsmusikk.


Husorkesteret består av: Musikalsk leder Johnny Verdal (keyboards), Jahn Arild Verdal (trommer), Helge Johannesen (steelgitar), Kari Stave (bass) og Roy Sveinungsen (gitarer).


Arne Øystein Rambekk vil holder kveldens andakt, og Sigbjørn Rekdal blir intervjuet i løpet av dette møtet.


ESIS er en ideell stiftelse som startet i Kristiansand for 24 år siden av fire etablerte kristne sanggrupper i nært samarbeid med Bladet Evangelisten. Målsettingen har vært å ta vare på den evangelisk forkynnende sangskatten fra ”bedehusland” gjennom store sangmøter med Video-opptak rundt om i Sør-Norge - ja faktisk hel oppe i ca. fire tusen på et møte i første årene! Sangene som synges, er for det meste født i vekkelser og har gitt næring til åndelig liv i generasjoner. Her ønsker en å oppmuntre og inspirere til fornyelse på samme grunnlag og spre det gjennom tusenvis av DVD’er utover det ganske land! Budskapet er absolutt det viktigste. Derfor må musikken være tilpasset dette – og ikke omvendt! I den senere tid er mange av disse sangene også å finne på YouTube og blir sendt på TV12 Bedehuskanalen.
Etter hvert har dette gitt «knoppskyting» til lignende arrangement flere steder i landet. Tekstene som benyttes, er alltid på et nordisk språk, slik at det skal kunne skjønnes av alle i salen.


Arrangementet i Sarpsborg starter kl. 17.00 og avsluttes ca. kl. 21.30 - med innlagt en snau times pause for kjøp av mat og forfriskninger, samt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør. Filadelfiakirken er et flott lokale med egen stor kafeteria som vil være åpen både før og i pausen.


Det vil bli tatt inngangspenger på kr. 200,- for å dekke de faste kostnadene som følger med et slikt storarrangement. Dermed vil kollekten som tas opp, brukes til spredning av Bibler i Ukraina. 

Sett av kvelden og få andre med deg til en stor og minnerik sang- og musikkopplevelse  -med et rikt innhold og et sterkt budskap!

Det blir vanligvis også arrangert møter i distriktet på søndagen med deltagere fra det store sangmøtet. Dette blir annonsert på vår hjemmeside. Se også annonser i lokalaviser og den kristne dagspressen!

På vår hjemmeside www.evangeliskesangerisor.no og FaceBook-side finnes mer informasjon om arrangementene.web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016