google4d18f910fe543f87.html

Pressemelding


Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) i Normisjonshallen, Grimstad, 

lørdag 1. juni 2019 kl. 17.00


Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) arrangerer et nytt stort sang- og musikkmøte 

lørdag 1. juni kl. 17.00 i Normisjonshallen. Det er tredje gang vi er i Grimstad med lignende arrangement, men første gang vi tar i bruk den store og flotte hallen til Normisjon som rommer 2000 sitteplasser, men hvor vi ”rigger” for 1000!


Hallen har en enestående flott beliggenhet med utsikt mot havet, romslige parkeringsforhold og flotte fasiliteter innendørs. Veien til Normisjonshallen er godt merket med skilt ”Bibelskolen” og ligger i kort avstand fra E18.  For deg som har anledning til å stanse igjen til neste dag og bl.a. være med på ESIS sine formiddagssamlinger i området, er det god plass for campingvogn/bobiler rett ved siden av hallen. 

Hele 8 dyktige sanggrupper/sangere skal delta med 3-4 sanger hver. Noen har vært med ved tidligere arrangement, og noen er nye i denne sammenhengen: 

Jard & Carina Samuelson (Sverige), Arne Pareli, Odd Bergum, Anita Johanne Kristensen, Bente Risdal, Grace, Sevlandsgutane og Randesundkameratene.

Faste musikere: Musikalsk leder Johnny Verdal (keyboard), Jahn Arild Verdal (trommer), Glenn Håkon Langemyr (steelgitar), Arnt Haddeland (bass) og Torkel Haddeland (el.gitar).

Den kjente iranskfødte evangelisten Shervin Ebrahimian holder kveldens andakt, og blir intervjuet av møteleder Per Nygard.

ESIS er en ideell stiftelse som startet i Kristiansand for 20 år siden av fire etablerte kristne sanggrupper i nært samarbeid med Bladet Evangelisten. Målsettingen har vært å ta vare på den evangelisk forkynnende sangskatten fra ”bedehusland” gjennom store sangmøter og DVD-opptak rundt om i Sør-Norge – fra svenskegrensen i øst til Vestlandet - noen ganger med et par tusen mennesker tilstede. Sangene som synges, er for det meste født i vekkelser og har gitt næring til åndelig liv i generasjoner. Her ønsker en å oppmuntre og inspirere til fornyelse på samme grunnlag og spre det gjennom tusenvis av DVD-er utover det ganske land! Budskapet er absolutt det viktigste. Derfor må musikken være tilpasset dette – og ikke omvendt! Etter hvert har dette gitt «knoppskyting» til lignende arrangement flere steder i landet. Tekstene som benyttes, er utelukkende på norsk, men noen ganger også med flotte svenske innslag som denne gangen i Grimstad.


Arrangementet i Grimstad (det 49. totalt) av slike større sang- og musikkmøter.

Sangkvelden starter kl. 17.00 og avsluttes ca. kl. 21.30 - med innlagt 45 min. pause for kjøp av mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør. Normisjonshallen er et flott lokale med egen stor kafeteria som vil være åpen fra kl. 14.00.


Det vil bli tatt inngangspenger på kr. 200,- for å dekke de faste kostnadene som følger med et slikt storarrangement. Dermed vil kollekten som tas opp, prioriteres og fordeles på viktige indre- og ytremisjonsoppgaver. 

Sett av kvelden og få andre med deg til en stor og minnerik sang- og musikkopplevelse  -med et rikt innhold og et sterkt budskap!

Søndag 2.juni blir det møter flg. steder:
Betania, Arendal, Misjonsalen (NLM), Grimstad - samt i en av de lokale kirkene (alle steder kl 11.00) og
Sødal bedehus, Kristiansand 
(kl 19.00) – og med fortrinnsvis sangere/talere fra sangmøtet lørdag kveld.


Se annonser i lokalaviser og den kristne dagspresse når arrangementet nærmer seg!
Se vår hjemmeside www.evangeliskesangerisor.no for mer informasjon.


web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016