google4d18f910fe543f87.html

Overnatting

Tilbake til oversikten

Overnattingsopplysninger:

Hotell:

Du trenger ikke å melde deg på til dette sangmøtet, MEN om du vil overnatte på hotellet som ligger «vegg i vegg» med Skjærgårdshallen, må du bestille rom på egen hånd. Om du skulle ønske å være der lengre, så er det bare å si fra til hotellet når du bestiller.

Det aktuelle hotellet som ligger ved Skjærgårdshallen er Quality Hotel & Resort Skjærgården.

Du som ønsker overnatting kontakter hotellet og oppgir at du deltar på Evangeliske Sanger i Sør iSkjærgårdshallen den 15. oktober. Dette er viktig for registreringen da vi har reservert rom for deg.

Du kan lese om hotellet her:

http://www.choicehotels.no/quality/no/langesund-hotel-quality-no034-no

Telefonnr.: +47   35 97 81 00

E-post adr.: qr.badeparken@choice.no

Inkluderer:

Overnatting, frokostbuffét, fri adgang til badeanlegget, fri internett og gratis parkering. Evangeliske Sanger i Sør tilbyr overnatting på et flott hotell som ligger vegg i vegg med Skjærgårdshallen der sangmøtet finner sted. Hotellet har en idyllisk beliggenhet ved strandkanten og har Skageraks beste havfiskeplasser rett utenfor.
Tenk deg et område på 4000 kvm med badstuer, boblebad, steambad, solarier, ulike badebassenger både inne og ute, ja et helt badeland for både voksne og barn. Her finner du 161 velutstyrte rom samt egen kursavdeling. Mange av rommene har i tillegg en fantastisk utsikt over skjærgården.

Egen campingvogn eller bobil:

Vi har også disponible plasser for campingvogn/bobil, MEN da må du melde fra til oss på E-postadressegeiroy@me.com eller post@evangelisten.no , slik at vi kan reservere plassen for deg. Hvis du ikke gir beskjed kan det være at du ikke får egnet plass inne på området ved hallen.

Du som er avhengig av strøm må også si fra slik at vi kan legge det til rette.

Trenger du allikevel svar på noe vedrørende dette kan du også kontakte følgende:

Geir Øynes, tlf. 45 60 01 04, geiroy@me.com
Per Nygard, tlf. 90 95 61 06, post@evangelisten.no

web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016