google4d18f910fe543f87.html

Pressemelding

Tilbake til oversikten

Sang- og musikkmøte i Idrettshallen Notodden lørdag 6. juni 2015 kl. 1700


Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) arrangerer et nytt sang- og musikkmøte lørdag 6. juni i Idrettshallen (Sætre) på Notodden. Vi hadde et tilsvarende arrangement i oktober 2012 - som ble meget vellykket og hvor det kom hele 900 mennesker!

Denne gangen har vi fått med oss sangevangelistene Marit & Irene – som har reist med evangeliet i over 40 år. Ellers deltar følgende dyktige sanggrupper/sangere: Odd Dubland, Odd Bergum, Knut Inge Røen, Bente Risdal, Randi Brattetveit, Berit og Arne Øystein Rambekk, Ole Arvid og Henny Kolbjørnsrud og Hokksund Felleskor. 

Faste musikere: Musikalsk leder Johnny Verdal (keyboard), Jahn Arild Verdal (trommer), Helge Johannesen (steelgitar), Arnt Haddeland (bass), Torkel Haddeland (el.gitar).

Det blir andakt ved Irene Krokeide Alnes og intervju med Marit og Irene.

ESIS er en ideell stiftelse som ble startet for 17 år siden i Kristiansand av fire kristne sanggrupper i nært samarbeid med det upartiske evangeliske bladet Evangelisten. Målsettingen har vært å ta vare på sangskattene fra ”bedehusland” - født i vekkelser og gitt næring til åndelige liv i generasjoner. Tekstene som benyttes, er utelukkende på norsk, eventuelt svensk eller dansk.

Det har blitt arrangert nærmere 40 slike større sangarrangement - stort sett med fylte lokaler.

Kvelden starter kl. 1700 og avsluttes ca. kl. 2130 - med innlagt 45 min. pause hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør. 

Åpen kafeteria fra kl. 1400.

Også denne gangen blir det inngangspenger på kr. 100,- - for å dekke de faste kostnadene som følger med et slikt storarrangement. Dermed vil kollekten som tas opp, prioriteres og fordeles på viktige oppgaver - så vel til vårt eget misjonsarbeid i Norge som bl.a.  misjonsoppgavene i Sør-India knyttet til Evangelistens Misjonstjeneste.

Sett av kvelden og få andre med deg til en stor og minnerik sang- og musikkopplevelse  - med et flott innhold og et sterkt budskap!

Søndag 7. juni blir det møter flg. steder: Heddal Låvekirke; Misjonskirken, Notodden; Heddal Misjonskirke; Betel Hjartdal og Betesda Heddal.

Se annonser i lokalaviser og den kristne dagspresse når arrangementet nærmer seg!

Se vår hjemmeside www.evangeliskesangerisor.no for mer informasjon.


web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016