google4d18f910fe543f87.html

Pressemelding

Tilbake til oversikten

Sang- og musikkmøte i Filadelfia, Vennesla lørdag 24. mai 2014 kl. 17.00


Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) arrangerer et nytt sang- og musikkmøte lørdag 24. mai 2014  kl. 1700 i Filadelfia, Vennesla.

10 dyktige sanggrupper/sangere skal delta med 3-4 sanger hver: Odd Dubland og Oddrun Helen Dubland Sivertsen, Flekkerøyguttene, Unni Bakken og Janne Røinås m/venner, Hjerteslag, Frank Meland m/barna Karl Arthur og Oline, Sanggruppen 3:17, Rett Kurs, Odd Bergum, Leif, Kåre og Torbjørg og Frikstad/Greipstad Musikkor.

Faste musikere: Musikalsk leder Johnny Verdal (keyboard), Jahn Arild Verdal (trommer), Helge Johannesen (steelgitar), Arnt Haddeland (bass), Torkel Haddeland (el.gitar).

Odd Dubland holder kveldens andakt, og det blir intervju med Frank Meland og barna Karl Arthur (20) og Oline (16).

ESIS er en ideell stiftelse som ble startet for 13-14 år siden i Kristiansand av fire kristne sanggrupper i nært samarbeid med det upartiske evangeliske bladet Evangelisten. Målsettingen har vært å ta vare på sangskattene fra ”bedehusland” - født i vekkelser og gitt næring til åndelige liv i generasjoner. Tekstene som benyttes, er utelukkende på norsk, eventuelt svensk eller dansk.

Det har blitt arrangert nærmere 40 slike større sangarrangement - stort sett med fylte lokaler.

En slik sangkveld starter kl. 1700 og avsluttes ca. kl. 2130 - med innlagt 45 min. pause hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør. 

Åpen kafeteria fra kl. 14.00.

Denne gangen vil det bli tatt inngangspenger på kr. 100,- for å dekke de faste kostnadene som følger med et slikt stort arrangement. Dermed vil kollekten som tas opp, prioriteres og fordeles på viktige oppgaver - så vel til vårt eget misjonsarbeid i Norge som til bl.a.  misjonsoppgavene i Sør-India.

Se vår hjemmeside www.evangeliskesangerisor.no for mer informasjon.


Sett av kvelden og få andre med deg til en stor og minnerik sang- og musikkopplevelse  - med et flott innhold og et sterkt budskap! 


web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016