google4d18f910fe543f87.html

Sandefjord høsten 2015

Hjertnes fra parkenP1060575

Sandefjord 10. oktober 2015

Stor sang- og musikkhelg i Sandefjord 10. og 11. okt. 2015

Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) arrangerer et stort sangmøte i Hjertnes Kulturhus, Sandefjord lørdag 10. okt. 2015 kl. 17.00


Lennart Larsson piano

Vi får bl.a. besøk av ikke ukjente Lennart Larsson (69) fra Sverige. Han er også kjent fra en rekke møteserier her i Norge, og han har dessuten bodd i Norge og betjent en av frimenighetene i Halden som pastor. Han spiller både piano og trekkspill til sine sanger, og han kan 4-500 sanger utenat og kan gjerne synge på oppfordring. Han kaller seg Sveriges norskeste vekkelsespredikant, og snakker norsk og svensk om hverandre.

"O store Gud" er den kristne sangen som er oversatt til flest språk. Han synger den like godt vekselvis på både norsk, svensk, finsk, engelsk, spansk, portugisisk og kinesisk. Og en rekke kjente sanger, som "Det enda jag vet", "Jag behöver ej föstå» med mange flere kommer på løpende bånd. Mange vil høre han, og han har en enorm kapasitet på sanger, sies det om sangevangelisten som trakterer både trekkspill og tangenter og er svært godt likt. Larssons trekkraft blir sammelignet med TV-predikanten Egil Svartdahls.

Lennart Larsson trekkspill

Her kan du høre et par av hans sanger:
http://youtu.be/rUlNN6Xh6bI
http://youtu.be/7GagDvJ7tOI?list=PLU7h1_V7x4slVa_Ns7JhKEA-I4A_swxFi

P1080904

I tillegg blir det både appell og intervju. Arrangementet starter kl. 17.00 og avsluttes ca. 21.30 - innlagt 1 times pause – hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør.


Pressemelding finner du her

Deltagerliste og bilder finner du her

Hovedkomitéen finner du her

P1080905

Veibeskrivelse og bilder finner du her

Kart finner du her

Overnatting finner du oppl. om her

Parkeringsmuligheter finner du oppl. om her

P1080907

Plakat kan du se her

Program finner du her

Søndag den 11. oktober. planlegges også deltagelse fra flere av aktørene i forskjellige forsamlinger i Sandefjord.

Følgende steder får besøk av aktører fra ESIS:
- Misjonssalen i Sandefjord
- Sandar Kirke
- Frelsesarméen i Sandefjord
.
Se utfyllende program her.

P1080910


En lokal komité (HK) forbereder de mange praktiske sidene ved dette storarrangementet.  

Hjernes salen

Vi håper at folk møter villig fram fra hele regionen og fyller Hjertnes denne kvelden. Dette er en stor begivenhet for oss her i Vestfold, og vi håper at forsamlingene kan ta dette inn i sine planer for høsten 2015. Be for dette og vær med å gjøre det godt kjent!

Det blir lagt opp til inngangspenger på kr. 100,- som skal benyttes til dekning av de faste utgiftene, mens kollekten går til bibelspredning og radioarbeid. Det vil imidlertid være gratis inngang for barn.


web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016