google4d18f910fe543f87.html

Pressemelding


Sang- og musikkmøte i Sarons Dal Hallen, Kvinesdal,
lørdag 15. oktober 2022 kl. 17.00


Lørdag 15. oktober i Sarons Dal skjer det! Da er det klart for et nytt stort sang- og musikkmøte i den store Sarons Dal Hallen i Kvinesdal, etter å ha arrangert et tilsvarende møte der i 2021.

Dette er altså andre gang vi er i Kvinesdal med et slikt arrangement! I den store og flotte hallen er det hele 3.000 sitteplasser! Den største fullriggede møtesal mellom Bergen og Sandefjord! Hallen har en enestående flott beliggenhet like ved elven Kvina, med romslige parkeringsforhold og flotte fasiliteter innendørs. Veien til hallen er godt merket med skilt og ligger i kort avstand fra E39.  For deg som har anledning til å stanse igjen til neste dag, er det en flott bobil/campingvognplass langs elva rett ved siden av hallen. Det er også tilrettelagte fylle- og tømmemuligheter ved plassen.

Hele 6 dyktige sanggrupper/sangere skal delta med 3-5 sanger hver. Noen har vært med ved tidligere arrangement, og noen er nye i denne sammenhengen:
Lennart Larson fra Sverige, Svein i Prestgar
ði & Eydun Jacobsen fra Færøyene, Anita Johanne Kristensen, som også synger sammen med Mona Edvardsen Selseng & Palmer Omdal, m/band, Dag Arne Saltnes m/The good old boys, Gaute Melberg & Anni Askeland, og til slutt gruppen Virkelig Fri v/Martin Lindhjem & Aleksander Olsen.

Husorkesteret består av: Musikalsk leder Johnny Verdal (keyboards), Jahn Arild Verdal (trommer), Glenn Håkon Langemyr (steelgitar), Arnt Haddeland (bass) og Torkel Haddeland (gitarer).

Den svenske forkynneren og sangeren Lennart Larsson holder kveldens andakt, og Kari Edvardsen blir intervjuet i løpet av dette møtet.

ESIS er en ideell stiftelse som startet i Kristiansand for 24 år siden av fire etablerte kristne sanggrupper i nært samarbeid med Bladet Evangelisten. Målsettingen har vært å ta vare på den evangelisk forkynnende sangskatten fra ”bedehusland” gjennom store sangmøter med Video-opptak rundt om i Sør-Norge - ja faktisk hel oppe i ca. fire tusen på et møte i første årene! Sangene som synges, er for det meste født i vekkelser og har gitt næring til åndelig liv i generasjoner. Her ønsker en å oppmuntre og inspirere til fornyelse på samme grunnlag og spre det gjennom tusenvis av DVD’er utover det ganske land! Budskapet er absolutt det viktigste. Derfor må musikken være tilpasset dette – og ikke omvendt! I den senere tid er mange av disse sangene også å finne på YouTube og blir sendt på TV12 Bedehuskanalen.
Etter hvert har dette gitt «knoppskyting» til lignende arrangement flere steder i landet. Tekstene som benyttes, er alltid på et nordisk språk, slik at det skal kunne skjønnes av alle i salen. Om det skulle bli noe på færøysk denne kvelden så vil det bli tekstet på storskjermen.

Arrangementet i Kvinesdal er det 53. totalt av slike store sang- og musikkmøter.

Sangkvelden starter kl. 17.00 og avsluttes ca. kl. 21.30 - med innlagt en snau times pause for kjøp av mat og forfriskninger, samt sang- og musikkprodukter - så vel fra ESIS som den enkelte aktør. Hallen er et flott lokale med egen stor kafeteria som vil være åpen i pausen.

Det vil bli tatt inngangspenger på kr. 200,- for å dekke de faste kostnadene som følger med et slikt storarrangement. Dermed vil kollekten som tas opp, brukes til spredning av Bibler i Ukraina. 

Sett av kvelden og få andre med deg til en stor og minnerik sang- og musikkopplevelse  -med et rikt innhold og et sterkt budskap!

Det blir også arrangert møter i distriktet på søndag den 16. oktober, med deltagere fra det store sangmøtet. Dette blir annonsert på vår hjemmeside. Se også annonser i lokalaviser og den kristne dagspressen!

På vår hjemmeside www.evangeliskesangerisor.no og FaceBook-side finnes mer informasjon om arrangementene.web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016