google4d18f910fe543f87.html

Pressemelding


Sang- og musikkmøte i Filadelfia Vennesla, 

lørdag 4. juni 2016 kl. 17.00

Evangeliske Sanger i Sør (ESIS) arrangerer et nytt stort sang- og musikkmøte lørdag 4. juni 2016 kl. 17.00 i Filadelfia, Vennesla.

9 dyktige sanggrupper/sangere skal delta med 3-4 sanger hver: Mikael Järlestrand, Oddvar Høgevoll, Randi Brattetveit, Unni Bakken og Janne Røinås m/venner, Anita Hernes og Tom Magnussen , Milly & Oddny og Sven Jarl, Fri Hals, Rett Kurs og Flekkerøy Sangkamerater.

Faste musikere: Musikalsk leder Johnny Verdal (keyboard), Jahn Arild Verdal (trommer), Helge Johannesen (steelgitar), Arnt Haddeland (bass), Torkel Haddeland (el.gitar).

Mikael Järlestrand holder kveldens andakt, og det blir intervju.

ESIS er en ideell stiftelse som ble startet for 18 år siden i Kristiansand av fire kristne sanggrupper i nært samarbeid med det upartiske evangeliske bladet Evangelisten. Målsettingen har vært å ta vare på sangskattene fra ”bedehusland” - født i vekkelser og gitt næring til åndelige liv i generasjoner. Men også oppmuntre og inspirere til fornyelse på det samme grunnlag. Budskapet er absolutt det viktigste. Derfor må musikken være tilpasset dette – og ikke omvendt! 

Tekstene som benyttes, er utelukkende på norsk, eventuelt svensk eller dansk.

Arrangementet i Vennesla er det 42. i rekken av slike større sang- og musikkmøter.

Sangkvelden starter kl. 17.00 og avsluttes ca. kl. 21.30 - med innlagt 45 min. pause hvor en kan få kjøpt mat og forfriskninger og selvsagt sang- og musikkprodukter, så vel fra ESIS som den enkelte aktør. Åpen kafeteria fra kl. 14.00.

Det vil bli tatt inngangspenger på kr. 150,- for å dekke de faste kostnadene som følger med et slikt stort arrangement. Dermed vil kollekten som tas opp, prioriteres og fordeles på viktige oppgaver, så vel til eget misjonsarbeid i Norge som til ytremisjon.

Se vår hjemmeside www.evangeliskesangerisor.no for mer informasjon.

Sett av kvelden og få andre med deg til en stor og minnerik sang- og musikkopplevelse, med et flott innhold og et sterkt budskap!


web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016