google4d18f910fe543f87.html

Country Comfort

Tilbake til oversikten

Country Comfort

Country Comfort (CC) har sin base i Halden. De startet opp i 1987 av en vennegjeng fra Tistedalen, og er en velfungerende trio, bestående av 

Torfinn Johansen (vokal/keyboard/trekkspill/div. programmering), Jan-Erik Karlsen (vokal/gitar) og  Karl Fredrik Dahl (gitar).

CC har engasjementer over hele sør-Norge i kirker, bedehus, og i lag/foreninger. Repertoaret er bredt og variert, der mange av tekstene er skrevet av medlemmene i trioen. CC var "tidlig ute" med å synge "kristen countryNashville country stilen ble kjennetegnet, selv om repertoaret spenner fra tradisjonell country, countrygospel til andre kjente sanger. Det favner fra tradisjonelle "bedehus-klassikere" og amerikanske country-gospels, til sanger fra amerikansk gospel-materiale. Dessuten synger Country Comfort sanger fra Curt Petersen/Roland Lundgren og Aage Samuelsen. I dag fremstår bandet med en funksjon som passer inn i de aller fleste sammenhenger. Sangenes innhold, satt sammen med korte vitnesbyrd, presenteres kortfattet. Jan-Erik Karlsen har dessuten i mange år vært benyttet som forkynner. I tillegg var han vokalist i gospelgruppen New Charity.

Her er en avisartikkel om Country Comfort sitt 30 årsjubileum i 2017: 
https://www.ha-halden.no/nyheter/country-comfort/religion-og-livssyn/musikk-er-som-et-narkotikum/s/5-20-416687
web-master:    geiroy@me.com © Øynes Konsult 2016